Női Ruha Webshop Telefonszám
(06) 70 / 452-6848
· Kovács Ágnes
Joyzone Női Ruha Webshop - Facebook Oldal

Alkalmi ruha Webáruház - Koktélruha, Estélyi ruha, Esküvőre

Női alkalmi ruhák különleges alkalomra: alkalmi ruha esküvőre, báli ruha, divatos party ruha, ballagási ruha. Webshopunkban széles választékban szerepel elegáns koktélruha, hosszú estélyi ruha, csipke kisestélyi. Molett és olcsó alkalmi ruhát is találsz online webáruházunkban, nálunk minden alkalomra és testalkatra megtalálod a kedvenc alkalmi ruhadarabod!

Rács Lista

Emelkedő irány beállítása

1-48 [51]

Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács Lista

Emelkedő irány beállítása

1-48 [51]

Oldal:
  1. 1
  2. 2

Alkalmi ruhák

Különböző alkalomra, rendezvényre, céges eseményre nem mindegy, mit viselünk, hiszen öltözködésünkkel a külvilág felé kommunikálunk. Azt vedd fel, amit el akarsz hitetni magadról! Akár csak egy ruhaszalonban, webáruházunkban is anyagok, színek sokasága vár. Mindegy, hogy divatos szeretnél lenni, vagy szexi, egyedi vagy elegáns ruhára vágysz, webshopunkban biztosan találsz az elképzeléseidnek megfelelő alkalmi ruhát. A horgolt díszítés és a csipke örök divat, nőies, kifinomult, elegáns, ezért alkalmi ruháinkat sokszor díszíti. A molett hölgyek (alma vagy körte alkatúak) egy dekoratív felsőrésszel el tudják terelni a figyelmet a problémás testrészekről.

Alkalmi ruha esküvőre

Mivel egyre többen keresnek alkalmi ruhát esküvőre, ezért webáruházunkban külön esküvői kategóriával szeretnénk segítséget adni. Tapasztalatból tudom, hogy az esküvő fontos, meghatározó alakalom az ember – különösen a nők – életében. Egy olyan ünnep, ahol az etikett szerint alkalmi öltözékben illik megtisztelni az ifjú párt, szem előtt tartva, hogy ők a nap fénypontja. A fehér ruha a menyasszony kiváltsága, ezt szem előtt tartva webshopunkban színes (fekete, kék, rózsaszín, pink, bézs, stb.) alkalmi ruhákat is kínálunk koszorúslányok és vendégek számára. Ha te leszel a menyasszony, akkor pl. piros menyecske ruhát is találsz nálunk. Az örömanyák öltözékére is adunk ötleteket a nagy napra. A nyár az esküvői főszezon, sokan keresnek pánt nélküli maxi ruhát, amit a megfelelő kiegészítőkkel ünnepivé varázsolhatunk.

Ballagási / szalagavató ruha

Végzős diákok életének fontos, lezáró esemény a szalagavató és az azt követő ballagás. Ma már a lányok hercegnőnek érezhetik magukat a gyönyörű, abroncsos estélyi ruhában, a szatén, strassz, csipke díszítésű ruhákban. Nem ritka, hogy báli ruhákban búcsúznak a gimnáziumi/szakközépiskolai évektől.

Koktélruha, estélyi ruha, party ruha

Ha buliba mész vagy partyba vagy hivatalos, nem árt körültekintően kiválasztani a megfelelő ruhadarabot. Fontos tudni, hogy milyen jellegű eseményről van szó: bulis vagy inkább hivatalos, formális rendezvény vár rád. Előbbi esetén a dögös, vagány, kihívóan szexi party ruha is belefér, rövid alkalmi ruhák áttetsző hálós megoldással, flitteres, mély dekoltázzsal biztosan magadra tudod irányítani a figyelmet. Utóbbi esetben a koktélruha alap, de lehet, hogy estélyi ruha (kisestélyi vagy nagyestélyi) az elvárt öltözék. Univerzálisnak tekinthető az ún. kis fekete ruha, ami szinte minden helyzetben jó szolgálatot tehet. A webshopunkban a koktélruhák, miniruhák, szemet gyönyörködtető rövid party ruhák vagy hosszú estélyi ruhák között biztosan megtalálod a megfelelő alakalomra a megfelelő színben a megfelelő alkalmi ruhát.