Női Ruha Webshop Telefonszám
(06) 70 / 452-6848
· Kovács Ágnes
Joyzone Női Ruha Webshop - Facebook Oldal

Eisch Dekantáló szett tölcsérrel díszdobozban

Eisch Dekantáló szett tölcsérrel díszdobozban [Cikkszám: Eisch.DKS.1]

Normál ár: 29 990 Ft

Akciós ár: 14 995 Ft

Elérhetőség: Nem elérhető

Leírás

Részletek

A speciális kialakítású, kézzel készített dekantáló több, mint egy egyszerű üvegkancsó. Az Eisch cég ötvözte azokat a követelményeket, amelyek különösen egy fiatalabb vörösbor esetén igénylik a kapcsolatot a levegő oxigéntartalmával. A kancsó hagymaszerű kialakításának köszönhetően egy átlagos 0,75 liter űrtartalmú borosüveg kitöltésekor éppen félig lesz tele, ezáltal az érintkezési felület a bor és a légköri oxigén találkozásánál a maximális, így biztosítva a legjobb állapotot a bor bukéjának az optimális fejlődéséhez. Éppen ezért javasoljuk a bort néhány órával fogyasztás előtt kitölteni.

A dekantáló feltöltésére szolgál az ülepítő tölcsér. Arra használják, hogy elérjék a lehető legjobb dekantáló hatást, amikor a kancsót töltik. Az ilyen tölcsérek lehetővé teszik, hogy amikor a bor lefut a kancsó belső falán, megnöveli az érintkezési felületet a bor és a légköri oxigén között, ezzel is elősegítve a lehető legjobb dekantáló hatást. Kiváló minőségű kézzel készített design.

A készletben 1 db dekantáló, 2 db borospohár, 1 db tölcsér található díszdobozban.

dekantáló űrtartalom: 1,5 liter, magassága: 23 cm, pohár magassága: 20 cm

Anyag: Ólommentes kristályüveg

Hagyományos kézművesség és kivételes minőség jellemző a Eisch üveg manufaktúrára. Minden eredeti üvegben Eisch gravírozás található. A különféle készségek és innovatív technikák az Eisch üveget a mindennapi élet stílusos kiegészítőjévé tették. A hagyományos, kézzel készült műremekek miatt az Eisch üveggyárat több alkalommal is kitüntették. A számos tengerentúli, nemzetközi és német elismerő oklevéllel, kitüntetéssel rendelkező Eisch üveggyár gyönyörű üvegtárgyai a környező EU országok rangos üzleteiben igen keresett termékek az igényes vásárlók körében.

1952 decemberében Erwin Eisch úttörője és egyben szellemi atyja is volt az európai kézzel készített üvegnek. Eisch filozófiája a képzelet, a kultúra, a természet és a művészet összekovácsolása az üveg kompozíciók révén. Az innovatív design a "laterális gondolkodásmód" továbbra is fontos mozgatórugói voltak az üveggyártásnak. 1977-ben Erwin Eisch különleges fúvott üveg sorozat készített "költészet Glass" címen. Színes tárgyak, áramló formák készültek a különféle hideg üveg és kemence technikáknak köszönhetően, amelyek elvarázsolták a nézőt. Ma az Eisch üveggyár harmadik generációs családi tulajdon. Julia és Eberhard Eisch 1993 óta közösen vezetik a vállalatot, amelyben az egyéniség és a hitelesség továbbra is elengedhetetlen feltétel. Eisch harmonikus életet élt a természettel, emberek megértése és a zene szeretete ihlette modern üveg alkotásait. Természet ihlette - a Glass Collection by Eisch. Természet, mint egy modell: a színek, a lenyűgöző formák; az évszakok örök és intenzív változása is nagy hatással voltak az üveggyártásra. A Bajor-erdő a romantikus, olykor misztikus, olykor derűs formái is kifejeződnek.Tisztaság és sokszínűség, mint az élet mozgatórugói.

További információk

További információk

Cikkszám Eisch.DKS.1
Márka Eisch
Vélemények

Hasonló termékek: