Női Ruha Webshop Telefonszám
(06) 70 / 452-6848
· Kovács Ágnes
Joyzone Női Ruha Webshop - Facebook Oldal

Fürdőruha webshop - Bikini, Tankini, Trikini webáruház

Divatos női fürdőruhák, a legújabb bikini modellek webshopunkban! A nyárról legtöbbünknek a strand, a pihenés és a nyaralás jut eszébe, ehhez nem árt, ha van a bőröndünkben egy csini bikini, vagy egy trendi fürdőruha. Ez lehet egyrészes fürdőruha, tankini vagy a merészebbeknek egy trikini, de ne feledkezzünk meg a strandruháról sem. Webáruházunkban lehetőséged van olcsó fürdőruha és bikini online megrendelésére.

Rács Lista

Emelkedő irány beállítása

12 termék

Rács Lista

Emelkedő irány beállítása

12 termék

Fürdőruha

A női fürdőruha gyűjtő fogalom, a hagyományos, egyrészes fürdőruhától / úszódressztől kezdve a kétrészes bikinin keresztül a trikiniig minden beletartozik. A fürdőruha a tengerpart, a strand, az uszoda meghatározó ruhadarabja. Éppúgy elengedhetetlen kelléke az utazásnak és a nyaralásnak, mint a napszemüveg vagy naptej. Webáruházunkban megtalálod az alakformáló fürdőruhát, a francia bugyis, a pánt nélküli és a push up hatású, szivacsos fürdőruhát.

Ha olcsó fürdőruhát keresel, nem gond, akciós termékeink között igazán pénztárcabarát darabokat találsz. Webshopunk nagyméretű fürdőruháiban a molett hölgyek is csinosnak érezhetik magukat.

Bikini

A bikinik vagy kétrészes fürdőruhák számos változatát meg tudod rendelni webshopunkban: rojtos bikinit, divatos, szexi modelleket éppúgy, mint a sportos fazonokat. Bikini vásárlásához egy tipp: ha eltérő méretű a felső és az alsó részed, inkább a bugyi méretét vedd alapul, a bikinik felső része általában állítható vagy megkötős, így nagyobb benne a mozgástér.

Egy kis érdekesség: a bikini a Marshall-szigetek egyik atolljáról, Bikiniről kapta a nevét, ahol atomkísérleteket végeztek, a névadó, Louis Réard, a találmánya robbanásszerű elterjedésére utalt ezzel.

Tankini

Online webáruházunk a trendi tankinik szerelmeseit is elkényezteti.

Trikini

Ez a fürdőruha fajta nemrég került a köztudatba. Egyrészt jelenti az úszódressz és a bikini közti átmenetet, ahol a bugyi és a felső között csak egy vékony anyagcsík húzódik, másrészt jelentheti a három részes fürdőruhát, ami bugyiból, kis rövidnadrágból és felsőből, vagy bugyiból, felsőrészből, és egy kis topból áll.

Webshopunkban inkább az előbbire kínálunk trendi megoldásokat.

Strandruha

Napozás, fürdőzés után jól esik egy kis fagyi vagy lángos, ekkor jöhet jól egy strandruha, ami kihangsúlyozza a titokzatos nőiességedet.